Resultaten voor persbericht opening winkel

   
   
 
persbericht opening winkel

Volg ons op de voet. Weet je zeker dat je wilt uitloggen? Bereik de klantenservice via WhatsApp. Voeg 06-30022471 toe aan het adresboek van je smartphone en bereik ons snel en eenvoudig via WhatsApp! Schrijf je in en ontvang 10, korting!
wordpress
Persberichten MediaMarkt.
Presentatie Innovatie Lab en nieuwe winkelformule MediaMarkt. De presentatie van het MediaMarkt Innovatie Lab valt samen met de opening van de vernieuwde MediaMarkt in Eindhoven Centrum. Deze locatie is volledig heringericht naar de nieuwe winkelformule van MediaMarkt, waarbij beleving centraal staat. De officiële opening van de winkel is op woensdag 26 april. Journalisten die interesse hebben in de sneak preview op maandag 24 april, kunnen een mail sturen naar mediamarkt@sterkwerk.nl. Meer informatie over het Innovatie Lab en de deelnemende startups/producten zijn te vinden op: www.mediamarkt.nl/innovatie-lab. Download het persbericht.
Miele wasmachine
RetailNews.nl.
OpOp Voordeelshop is, na Intertoys en Coolcat, de derde grote Nederlandse retailer die in amper een maand tijd over de kop is gegaan. Verrassend, want de discountketen leek flink in opmars en groeide in rap tempo uit tot 130 winkels.
mok foto
Actueel nieuws over Univé en verzekeren.
PERSBERICHT Je auto van de weg halen of een gevarendriehoek plaatsen: hoewel veel automobilisten verzekerd zijn voor pechhulp 79 procent, weet ruim een kwart niet wat te doen als zij autopech hebben. Jongeren spannen hierbij de kroon, 40 procent ziet zichzelf hulpeloos langs de weg staan in zon situatie.
groothandel kweeklampen
De succesvolle winkelketen NORMAL komt naar Nederland.
NORMAL, dat heel normale producten verkoopt voor heel abnormale prijzen, is in slechts vijf jaar uitgegroeid tot een keten met meer dan 100 winkels in Scandinavië. Nu breidt het bedrijf uit naar Nederland, met een winkel in Utrecht. Debuut met winkel in Utrecht.
doorzichtige
Persbericht zorginnovatiewinkel Utrecht De Zorginnovatiewinkel.
Persbericht zorginnovatiewinkel Utrecht. Utrecht, 12 januari 2017. Feestelijke opening eHealthweek met Zorginnovatiewinkel in Hoog Catharijne. Maak een maand lang kennis met vernieuwende zorg, innovatie en eHealth. De Zorginnovatiewinkel is on tour door het land en strijkt neer in Utrecht tijdens de eHealthweek.
tv vanavond
Vijf tips voor het schrijven van het perfecte persbericht Open Circles Academy.
En algemeen; zolang je schrijft gebeurt er iets! Een persbericht moet nieuws bevatten. De zoveelste opening van een vestiging van VD zal voor de meeste media niet zo interessant zijn. Uiteraard moet het persbericht foutloos en goed van opbouw zijn.
SLOTS
Jumbo viert opening 600ste winkel Jumbo Persportaal.
Door onze groei zijn steeds meer mensen in staat om kennis te maken met onze unieke formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert. Feestelijke opening 600ste winkel. Tijdens de extra feestelijke opening ontvangen de eerste 600 klanten een mooie bos bloemen.
dakgoot
Persbericht nieuwe winkels.
TI SENTO Milano. Persbericht nieuwe winkels. Siebel Juweliers opent 6 nieuwe winkels in de komende drie maanden. Amsterdam, 9 april 2015 Siebel Juweliers, de toonaangevende juwelier van Nederland, viert de komende maanden maar liefst zes keer feest. Vandaag opent Siebel Juweliers haar 35 e winkel in Sittard, waarna op korte termijn winkels in Lelystad, Barneveld, Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein en Nijmegen worden geopend. Hierdoor stijgt het totaal aantal Siebel Juweliers winkels nog voor deze zomer naar 40. Bij elke nieuwe winkelopening zijn er feestelijke openingsacties en schitterende aanbiedingen. Siebel Juweliers spreekt van Een bijzondere en feestelijke periode; met de opening van 6 nieuwe winkels door het hele land in het vooruitzicht, geven we invulling aan onze groeistrategie.
plastic
Persberichten Kruidvat.
Renswoude, 24 februari 2016 Het was spannend tot aan het einde in de RAI Amsterdam. Tijdens de opening van de 31ste Negenmaandenbeurs vanochtend deden 15 dreumesen mee aan de Kruidvat loopwagenrace. Nadat actrice en aanstaande moeder Liza Sips het startschot gaf, gingen de kindjes in één rechte lijn op een grote luiertaart af. Jéavano Zuddas wist als eerste de luiers met zijn loopwagen naar de finish te brengen, waarna de andere kindjes snel volgden. Samen met Liza Sips mocht Jéavano, met behulp van de andere dreumesen, de laatste hand aan een enorme luiertaart leggen. Daarmee verklaarden zij samen de Negenmaandenbeurs 2016 voor geopend. Voedselbank Kampen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat. Renswoude, 3 februari 2016 Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dokter Damstraat 115 in Kampen met een bijzondere en sympathieke actie.
Deurgrepen
Albert Heijn opent koelkastwinkel in Eindhoven.
Van een vers ontbijtje en je favoriete Thaise saus voor het avondeten tot toiletpapier en vershoudfolie. Alle dranken zijn alvast gekoeld, zodat ze meteen lekker koud gedronken kunnen worden, zegt Albert Heijn in een persbericht. Neonletters en Philips. In de winkel wordt veel hout en groen gebruikt voor de aankleding.
zilveren horloge dames

Contacteer ons