Resultaten voor persbericht samenwerking

   
   
 
persbericht samenwerking
Persbericht: Embrace en SIMGroep intensiveren samenwerking Embrace.
15 juli 2014. Persbericht: Embrace en SIMGroep intensiveren samenwerking. Twee ambitieuze en innovatieve bedrijven in de softwaremarkt voor overheden hebben afgelopen week hun samenwerking bezegeld. Frank de Goede en Isa Kahraman van CMS en frontofficeleverancier SIMgroep en Erik Dokter en Martijn Weesjes van social business leverancier Embrace onderdeel van online dienstverlener Malengo Groep ondertekenden vorige week de officiƫle samenwerkingsovereenkomst.
gm80
Rabobank gaat samenwerken met crowdfundingplatforms Collin Crowdfund en Oneplanetcrowd.
Dit is een gezamenlijk persbericht van Rabobank, Oneplanetcrowd en Collin Crowdfund. 28 april 2016. De Rabobank en crowdfundingplatforms Collin Crowdfund en Oneplanetcrowd hebben vandaag een kaderovereenkomst getekend. Met deze samenwerking kan de bank ondernemers met een financieringsbehoefte naast bancair krediet ook beter wijzen op de mogelijkheden van crowdfunding.
muursticker
Persbericht: samenwerking NVJ en Nieuwspoort uitgebreid nvj.nl.
Home Nieuws Persbericht: samenwerking NVJ en Nieuwspoort uitgebreid. Persbericht: samenwerking NVJ en Nieuwspoort uitgebreid. dinsdag 9 januari 2018. De samenwerking tussen Perscentrum en Politiek debatcentrum Nieuwspoort en de Nederlandse Vereniging van Journalisten NVJ is vanaf 2018 verder uitgebreid. Zowel leden van de NVJ als journalistleden van Nieuwspoort profiteren van deze samenwerking.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008583/Search%20engines/PPC.aspx
Samenwerking NEXT Real Estate B.V. en CFP Corporate Facility Partners.
De samenwerking met CFP Green Buildings en DGBC zorgde voor zoveel enthousiasme dat we met dit project direct aan de slag wilden gaan. Tijs Cuppen van CFP Green Buildings vult aan: Met deze aanpak laat NEXT Real Estate zien dat zij een leidende en vooruitstrevende rol neemt op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving.
samsung a5
Persbericht samenwerking Defensie en bedrijfsleven Maritime Campus.
Wind op Zee. terug Persbericht samenwerking Defensie en bedrijfsleven. Belangrijke stap samenwerking Defensie en bedrijfsleven. Start pilot civiel medegebruik defensiehaven Den Helder De Koninklijke Marine start zondag 15 juli met een pilot om de uitvoerbaarheid van civiel medegebruik Defensiehaven te testen.
Pertazza Persbericht: Samenwerking PerTazza en Het PR Bureau Pertazza.
Persbericht: Samenwerking PerTazza en Het PR Bureau. Oct 17, 2017. Melanie van Kooten-Morton. PerTazza gaat voor de verdere uitbouw van haar merk een samenwerking aan met Het PR Bureau. PerTazza brengt Italiaanse koffie op het werk voor een vaste prijs per kop, inclusief verse bonen, koffiemachine en onderhoud.
PERSBERICHT samenwerking ECDL Nederland en Centric Associatie voor examinering.
Terug naar overzicht. PERSBERICHT samenwerking ECDL Nederland en Centric. ECDL Nederland, onderdeel van de Associatie, en Centric hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om het leermateriaal DIEV Security Privacy Awareness van Yesiken en het daaraan gekoppelde ECDL-examen op grote schaal in Nederland aan te gaan bieden.
Persbericht: Samenwerking De Zorgcentrale.nl en Frankelandgroep Facilicom.
Persbericht: Samenwerking De Zorgcentrale.nl en Frankelandgroep. Samenwerking De Zorgcentrale.nl en Frankelandgroep. Op donderdag 29 augustus jl. hebben De Zorgcentrale.nl en de Frankelandgroep een samenwerkingsovereenkomst getekend inzake personenalarmering voor momenteel 250 zelfstandig wonende cliƫnten van de Frankelandgroep. Samengevat komt de samenwerking erop neer, dat beide partijen gaan doen waar ze goed in zijn.

Contacteer ons