Resultaten voor embargo persbericht

   
   
 
embargo persbericht
Persberichten.
Onder embargo wil zeggen, dat het artikel niet eerder dan een bepaalde datum mag worden gepubliceerd. Indien je een persbericht onder embargo verspreid vermeld dat dan in dikgedrukte letters direct onder het woord Persbericht waarbij je natuurlijk ook aan moet geven wanneer het bericht mag worden gepubliceerd.
glaszetter rotterdam
Een persbericht schrijven.
Een persbericht bestaat uit de volgende onderdelen.: Boven het persbericht staat de naam van de organisatie, het adres, telefoon en faxnummer en het e-mailadres. Je kunt een persbericht onder embargo versturen. Het bericht mag dan pas geplaatst worden na de vermelde datum en tijdstip.
aquacell
Opbouw van een persbericht.
Vaak staat dit al standaard op je briefpapier. De aanduiding PERSBERICHT moet vet/opvallend bovenaan de inhoudelijke tekst staan. Als er een embargo op je bericht rust, geef dit dan duidelijk aan bijv. rechts boven je tekst met de aanduiding EMBARGO tot datum/tijdstip.
led-strip
Betekenis-definitie onder embargo: Persberichten, informatie: het verbod om bepaalde informatie DFB De Financiële Begrippenlijst.
Persberichten, informatie: het verbod om bepaalde informatie voor een vastgelegd moment datum en tijdstip te publiceren. De informatie bijvoorbeeld een persbericht of bepaald rapport is dan onder embargo verspreid. Het onder embargo verspreiden van informatie gebeurt bijvoorbeeld bij het bekend maken van jaarcijfers.
elektrische sigaret
Embargo Wikipedia.
Hierbij krijgen geselecteerde journalisten op voorhand informatie over een nieuwsfeit, met het verzoek om die informatie nog niet te verspreiden vóór een bepaalde dag en uur. Zo kan boven een persbericht staan: Embargo" tot dinsdag 9 oktober 06.00 uur" Een embargo kan niet worden opgelegd, het gaat doorgaans om een verzoek om publicatie vooralsnog achterwege te laten.
slotenmaker breda
persberichtenwijzer.
houd het embargo zo kort mogelijk één tot twee dagen, verstuur uw persbericht anders later. zet bovenaan het persbericht tot wanneer datum en tijdstip het embargo geldt, bijvoorbeeld Embargo tot 23 oktober 2010, 10.00 uur. spreek intern af hoe u reageert als het embargo wordt geschonden.
woning ontruimen
Dit staat in een goed persbericht De Zaak.
De tekst persbericht plaatst u met opvallende letters boven de tekst. In spaarzame gevallen verstuurt u een bericht onder embargo. Zet dan duidelijk boven de pagina onder embargo met vermelding van het gewenste tijdstip van publicatie. Het bericht mag dan pas geplaatst worden na de vermelde datum en tijdstip.
Embargo berichten verzenden via Nieuwsbank.
Embargo berichten verzenden via Nieuwsbank. Een persbericht met embargo is een persbericht met het verzoek aan journalisten om gegevens uit het bericht niet te publiceren vr een bepaald tijdstip. Boven zo'n' bericht staat dan bijvoorbeeld: EMBARGO" TOT 31 DECEMBER 2001, 1400: UUR.
Persberichten schrijven Marketingportaal.
Zet er wel duidelijk in grote letters PERSBERICHT boven. Verstuurt u het bericht per post, houd het dan sober en gebruik geen luxe mappen. U doet een serieuze mededeling die niet als reclame opgevat moet worden. De distributie van persberichten gebeurt op basis van een actuele database met contactinformatie over de juiste journalisten zodat u weet dat uw berichten bij de goede personen terecht komen. Meestal gebeurt dit niet in eigen beheer maar via professionele PR bureaus, zeker wanneer veel publicaties bereikt moeten worden. Verstuur de berichten op de manier zoals de journalist ze wil hebben, per post, fax of e-mail, en doe er geen begeleidende brief bij. Dat is overbodig en wordt meestal niet gewaardeerd. Richt u zich op een specifieke markt dan kunt u uiteraard ook zelf een bestand aanleggen met namen van journalisten en emailadressen. Het versturen van persberichten via ANP Perssupport is een goed alternatief. Soms worden persberichten onder embargo verstuurd, dat wil zeggen dat ze pas na een bepaald tijdstip gepubliceerd mogen worden.
Wat is een embargo? Marketingtermen.nl.
Het nieuwsembargo slaat meestal op een persbericht en moet voorkomen dat media voor een bepaalde datum en/of tijd met nieuws naar buiten komen. Tegelijk worden media in staat gesteld om een snelle publicatie van een nieuwsartikel voor te bereiden. Bij nieuws dat pas op een specifiek moment naar buiten gebracht mag worden denk aan de Miljoenennota of een productaankondiging is de afweging voor de bron om tot het laatste moment te wachten met het verspreiden van de informatie, of de pers vast in te lichten op voorwaarde dat er nog niet over geschreven wordt. Het verspreiden van nieuws onder embargo vergroot de kans dat het nieuws er na het aflopen van het embargo zo veel mogelijk aandacht tegelijk genereert.

Contacteer ons